Technische fout

13 mrt

Beste bezoekers van deze site,

Als je een commentaar wil posten op een inleiding, verslag of een andere post, kan het zijn dat het volgende bericht verschijnt op je scherm:

You must be logged in to comment with that email address.

Gelieve ons te excuseren voor dit ongemak. We zoeken hiervoor een oplossing.

Schrijf dus best je commentaar in Word of Kladblok/Notepad en kopieer-plak het vervolgens in het commentaarblok onder de post. Zo gaat je commentaar niet verloren en kan je ze steeds op een later tijdstip publiceren, wanneer het probleem opgelost is.

7 Responses to “Technische fout”

 1. Ximaar maart 15, 2012 at 12:58 pm #

  Ik had er ook last van op mijn wordpress-blog. Is zomaar begonnen en bij de instellingen stond toch echt dat iederen moest kunnen reageren zonder inloggen. Pas nadat ik die instellingen opnieuw heb opgeslagen lijkt het weer goed te gaan.

 2. Yann maart 16, 2012 at 12:03 pm #

  Bedankt voor je link naar het forum (http://en.forums.wordpress.com/topic/you-must-be-logged-in-to-comment?replies=84), Ximaar. Er lijkt inderdaad een algemeen WordPress-probleem te zijn. Of zijn het nieuwe censuur-wetten? Ik bedoel, “veiligheidsmaatregelen”… šŸ˜‰

  Mijn e-mailadres is gelinkt aan een oude blog van me. Volgens WordPress zou ik me dus op deze blog moeten inloggen om commentaren te kunnen posten. Ik heb dan maar een nieuw e-mailadres gecreƫerd, want die oude blog heeft nog steeds zijn recht van bestaan, vind ik.

 3. Ximaar maart 16, 2012 at 8:34 pm #

  Ze zijn idd aan het knoeien en mijn oplossing werkt ook niet meer. Was mogelijk een tijdelijke toevalstreffer. Leeglaten van het mailvakje geeft nu ook gezeur en alleen wordpress kan dat oplossen. Voor nu is het het handigste om een fake mailadres in te voeren.

 4. Rens van der Merwe maart 17, 2012 at 9:55 am #

  Ik ervaar geen problemen. Wellicht sluiten we beter deze post omdat ik hem de voorpagina vind vervormen.

 5. Yann maart 17, 2012 at 11:58 pm #

  Akkoord met Rens. Ik zal de post onder het verslag plaatsen van de discussie over het imperialisme.

 6. arjan de goede juni 27, 2012 at 10:51 am #

  Verkiezingen als valkuil. Er staat een interessante discussie over de opstelling van anarchisten, communisten, socialisten en andere oprecht betrokkenen ten opzichte van de komende verkiezingen op de weblog van Peter Storm, door de laatste aangezwengeld, op vrijdag 15 juni 2012.
  Als ik het goed begrepen heb gaat de volgende bijeenkomst van Spartacus over de komende gemeenteraadsverkiezingen in Belgiƫ. Maar op 12 september zijn er ook parlementaire verkiezingen in Nederland. Vandaar de discussie over verkiezingen op verschillende nederlandse website en weblogs.

 7. Yann juni 27, 2012 at 8:33 pm #

  Hey Arjan,

  Ik zal meteen een aankondiging voor de volgende discussie aanmaken, waarop deze post beter past.

  Groetjes

Leave a Reply